SaluVet logo

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van de nieuwste inzichten rondom natuurlijke diergezondheid, onze producten, ontwikkelingen, evenementen en alles wat belangrijk is. Wilt u automatisch het meest actuele nieuws ontvangen? Schrijf u dan in voor de SaluVet nieuwsbrief.

Biologisch of niet?

Welke producten zijn biologisch?
Lees meer

Melkproductie hittestress

Kan de melkproductie op niveau blijven bij hittestress? Bij een melkveebedrijf in Brabant steeg de melkproductie tegen de verwachting in.
Lees meer

MintSpray warmtecamera

Bekijk het afgekoelde kwartier na de toediening met MintSpray!
Lees meer

Melkproductie weer op niveau

Melkveehouder Dick Spijker heeft Bronch-Actief B aan de koeien gegeven die niet op productie wilden komen na blauwtong.
Lees meer

Meer ruwvoeropname

Een melkveehouder uit Oldeberkoop heeft Bronch-Actief B poeder getest en gekeken naar o.a. de ruwvoeropname. ''Na enkele dagen had ik al geen restvoer meer. Het was gewoon weg!''
Lees meer

Schommelend drachtigheidspercentage

''Ons drachtigheidspercentage schommelde nogal, meestal tussen de 35 tot 75%. Na advies ben ik vorig jaar september gestart met OerVitaal.'' Vertelt geitenhouder Douwe Klijnstra uit Sint Nicolaasga.
Lees meer

Bronch-Actief standaard in het rantsoen

"Met Bronch-Actief B wordt het basisvoer in de pens veel beter afgebroken, melk ik meer melk en bespaar ik geld" aldus Hubert Lanzerath melkveehouder in Swisstal.
Lees meer

Verkrijgbaarheid Pyrogenium, Coffea, Immulon

Pyrogenium, Coffea en Immulon zijn sinds 2020 in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen
Lees meer

Studie Pyrogenium bij klinische mastitis

Een onderzoek naar een alternatieve, niet-antibiotische therapie met Pyrogenium® om het van gebruik van antibiotica te verminderen bij de behandeling van niet-ernstige klinische mastitis.
Lees meer