SaluVet logo

Werken bij SaluVet

Wat ooit in 1919 begon met een idee is nu actueler en belangrijker dat ooit! Al meer dan 100 jaar zijn wij gespecialiseerd in effectieve gezondheidsproducten voor dieren op basis van natuurlijke ingrediënten. De gebroeders Schaette richten in München-Schwabing (D) het bedrijf "Gebrüder Schaette" op. In 2015 fuseerde Dr. Schaette GmbH en haar in de jaren '80 opgerichtte dochteronderneming PlantaVet GmbH, tot SaluVet GmbH. Einde 2022 is in Nederland de dochteronderneming in SaluVet B.V. opgericht.

Enkele werknemers over het werken bij SaluVet:
”SaluVet is een fantastisch mooi bedrijf om voor te werken. Het heeft een hoog aanzien op het gebied van van natuurlijke producten in heel Europa. De kennis en ‘know how’ van dit bedrijf zie je terug in de hoogwaardige producten die helemaal passen in deze tijd; van curatief naar preventief. Ik ben trots dat ik hier deel van mag uitmaken.”
Leendert Kroijenga | Sales manager SaluVet B.V.

 

”“Niet één keer heb ik bij mezelf gedacht: “Ik moet gaan werken vandaag”. Ik kom hier gewoon heel graag. En niet alleen vanwege het zinvolle, creatieve werk dat ik doe, maar ook vanwege het teamwork binnen het bedrijf. Het is ook een geweldig gevoel om te zien hoe onze producten werken en hoe ze onze dieren helpen.”
Hedy Hammer | Research & Development SaluVet GmbH

Openstaande vacatures

Werken als

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Functie Locatie Dienstverband

Geen vacature, maar wel interesse?

Doe een open solicitatie!

Klaar om het werk in en rondom Saluvet (verder) te ontdekken? Laat van je horen! Solliciteer op een van onze functies of stuur een open sollicitatie. Wie weet tot snel?